Activiteit: Splitsen en knopen op 25 februari

Leer zelf splitsen 25 februari 2023 te Bruinisse. Aanbieding!

Een splits in een lijn heeft een hogere breeksterkte dan een knoop, en daarnaast maakt deze mooie techniek een lijn helemaal af. Wilt u zelf leren splitsen? Grijp dan tijdens de splitsdag voor de Nederlandse Hanseclub uw kans!

Bij Visser watersport te Bruinisse organiseren wij een splitscursus op 25 februari 2023 voor onze vereniging. Om optimaal aan de slag te kunnen gaan is er deze dag ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Zo kunnen we in kleine groepjes werken en iedereen de mogelijkheid geven het maximale uit deze dag te halen.

Gedurende deze dag leert u het splitsen van:

· 3 strengs geslagen lijn
· double braid lijn
· dyneema lijn (zonder mantel)

Onder deskundige begeleiding hanteert u verschillende splits gereedschappen en past u de juiste techniek op de betreffende lijn toe. Daarnaast krijgt u uitleg over de diverse materialen en eigenschappen van de moderne lijnen die aan boord worden gebruikt.

U hoeft vooraf geen materiaal te kopen, oefenmateriaal en voldoende gereedschap wordt door Visser Watersport beschikbaar.

We verzamelen om 10h00 te Bruinisse. Na een algemene presentatie gaan we in groepjes aan de slag. Voor koffie/thee en lunch wordt gezorgd en we verwachten rond 15h00 / 15h30 klaar te zijn. Dan heeft iedereen 3 splitsen gedaan en lekker met elkaar kunnen kletsen.

Locatie:

Deze cursus wordt gegeven in de winkel van Visser watersport in de Jachthaven Bruinisse, adres: Jachthavenweg 71d, 4311 NC Bruinisse.

Kosten? Dit kan gratis: inschrijven kost 15 euro p.p., maar indien u aankopen doet bij Visser watersport diezelfde dag, krijgt u tot 15 euro p.p. korting op uw aankopen. Er zijn maar 24 plaatsen, dus snel inschrijven voor het te laat is.

Inschrijven vóór 11 februari per email naar: algemeenbestuurslid@hanseclub.nl

Vermelden: SPLITS en het aantal personen

LET OP: Inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld betaald is op de bankrekening van

Nederlandse Hanse Club NL08 INGB 0006 4043 98 met vermelding voor wie er wordt betaald.