Nederlandse Hanseclub

Agenda

Zaterdag 9 maart: voorjaarsevenement met ledenvergadering in IJmuiden.

Wij zijn eerst te gast bij Ship waar wij na de ontvangst met koffie en wat lekkers worden meegenomen in de wetenswaardigheden van de bouw van één van de grootste sluizen ter wereld. Met Nederlands vakmanschap wordt hier gewerkt aan een nieuw stuk Hollands Glorie. Er is informatie te vinden op www.ship-info.nl

Daarna brengen wij een bezoek aan het IJmuider zee – en havenmuseum. Daar staat de lunch voor ons klaar waarna een gids ons door het museum zal loodsen.

Het is een veelzijdig museum waar je met gemak een hele middag doorbrengt. Voor wie vast een voorproefje wil, kijk op www.zeehavenmuseum.nl

Na de rondleiding houden wij de Algemene Vergadering, die wij afsluiten met een drankje. De agenda voor de Algemene Vergadering vindt u verder in de nieuwsbrief. De te bespreken vergaderstukken stukken vindt u op het besloten deel van onze site. Voor diegenen die na afloop gezamenlijk nog een hapje willen eten reizen wij af naar een IJmuider strandpaviljoen.

Het programma biedt natuurlijk alle gelegenheid van gedachten te wisselen en elkaar ideeën aan de hand te doen.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

6 tot en met 8 september, zomerevenement, wij zijn met het programma bezig maar het is al duidelijk dat wij op 6 september starten in Enkhuizen.

23 november, najaarsevenement en algemene vergadering